Foto'sUpdatesVideo's

Welkom op de nieuwe website van Laserstar.nl

Laserstar.nl Nieuws & updates

Uiteraard zijn wij supertrots om onze nieuwe website aan jullie te presenteren. Laserstar.nl het bedrijf waar je terecht kan voor alle lasergame activiteiten op nagenoeg alle plaatsen die je zelf kan kiezen. 

Wij hebben achter de schermen natuurlijk hard gewerkt om de bezoekers van onze website een fijne beleving te kunnen bieden.  Op dit moment zijn er nog weinig opdates op laserstar.nl maar dat zal de aankomende weken gaan veranderen. We gaan bijvoorbeeld updates geven van onze activiteiten. Hier posten we dan ook leuke foto’s en filmpjes zodat iedereen kan zien hoe leuk het is om te lasergamen.

 

Onze hoofdlocatie is de Middengaarde in Nieuwegein!

Onze specialiteit is lasergamen aanbieden op andere locaties!

Laserstar.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van lasergamen op externe locaties in heel Nederland. Dit maakt het voor veel mensen een superleuke activiteit waar met veel passie aan deelgenomen kan worden.

Bijna alles is mogelijk zolang we maar beschikken over elektriciteit. Een generator kan geregeld worden voor een meerprijs natuurlijk. Onze lasergame geweren zijn super krachtig waardoor het niet uitmaakt of er binnen of buiten gespeeld word. Zelfs in de zon is het mogelijk om een spannend potje te spelen.

Hoe leuk is het dat je bijvoorbeeld het bedrijf waar je werkt kan omtoveren tot een lasergame gebied. Samen met je collega’s los in het magazijn, de winkel of in jullie kantoor. Dat geeft natuurlijk een hele andere dimensie aan team-building.

Maar ook is dit mogelijk in een groot huis, een loods of ergens in een park. Kijk voor de locaties hier!  Voor de kosten hoef je het in ieder geval niet te laten. Kijk hier voor de prijzen en de andere extraatjes die wij bieden. 

Laserstar.nl voor al jullie lasergame vermaak

Zoals wij al zeiden zijn we supertrots dat wij een nieuwe website hebben. Nu gaan we de aankomende tijd natuurlijk ook onze facebook pagina bijwerken en mooier maken. Uiteraard zouden wij het fijn vinden om veel likes te ontvangen. 

Wat ons betreft kijken jullie rustig rond om vervolgens contact met ons op te nemen. Dit kan door het invullen van ons contactformulier of door ons te bellen. Dit kan hier gebeuren! 

We sluiten deze impressie af met wat foto’s van activiteiten in het verleden. Uiteraard zijn comments welkom! Tot de volgende update!!!!

Een kleine impressie van externe locaties!

One thought on “Welkom op de nieuwe website van Laserstar.nl

Geef een reactie