Onze prijzen:

Om tot een succesvol lasergame avontuur te komen hanteren wij 2 voorwaarden. Minimaal 10 personen en minimaal 2 uur spelen.

De kosten per persoon bedragen: (vaste prijzen)

30 € voor de eerste 2 uur, ieder volgend uur 10 € 

Op andere locatie  spelen:

Hiervoor rekenen wij als extra kosten 50 ct per kilometer.

Lasergamen op tijdstippen na 20.00 uur en voor 09.00 uur rekenen wij een toeslag. Deze bepalen wij in goed overleg met de boeker.

Het is ook mogelijk om extra zaken te boeken of afwijkende afspraken te maken.. 

Extra mogelijkheden

Over onderstaande zaken gaan we graag met u in overleg. Klik hier! voor contact & prijzen!
Voor onderstaande activiteiten geldt dat de prijzen en afspraken per aanvraag overeengekomen worden.
pijl en boog - prijzen en mogelijkheden

Pijl en boog schieten

Op de ouderwetse manier met pijl en boog kijken wie de meeste punten bij elkaar kan schieten. Wie weet ontdek je de echte wilhelm Tell in jezelf en schiet je de appel van iemand anders hoofd.

Crazy team games

Crazy team games

Touwtrekken, katapult schieten, bijl werpen, bierpong, sumoworstelen of ieder ander leuk teambuildingsactiviteit die je kan bedenken. De voorwaarde hiervan is veel lol en plezier en vooral genieten van een leuke dag.

horeca

Horeca

Bij iedere activiteit die je bij ons of met ons organiseert is het mogelijk om de horeca te laten verzorgen. Dit kan simpel wat koffie en thee zijn tot een heuse bierwagen met alle ingrediënten uit een café

laserstar archery tag prijzen en mogelijkheden

Archery Tag

Het meer serieuze werk, schieten met pijl en boog op elkaar en alles wat er beweegt. De enige geruststelling is dat er geen punten aan de pijlen zit maar een zacht stomp kussen. Verover jij de vlag van de tegenpartij

Kamperen

Met een grote groep heerlijk kamperen in de natuur. Wij hebben de tenten voor je klaar staan. Goed te combineren met horeca en een bbq. In de avond lekker een groot kampvuur aan! Vergeet niet een gitaar mee te nemen.

Buitengewoon eten

Onze eigen chefkok houdt ervan om op een andere manier te koken. Volgens thema zoals bijvoorbeeld middeleeuws. Al het eten is lekker dus wij hopen dat er veel bourgondiërs iets bij ons organiseren. Smakelijk eten alvast.

bubble voetbal

Bubble voetbal

Met je lijf in een bolvormige bumper vol met lucht een heerlijk spelletje voetbal spelen. Voor de echte die hards is dit een heerlijk spel. Let wel op dat iedere kracht een tegenkracht heeft, dus voor je het weet stuiter je weg.

bruiloften

Bruiloften

De trouwdag is de mooiste dag van je leven. Daarom bieden wij op ons landgoed de Middengaarde de mogelijkheid om deze heugelijke dag bij ons te organiseren. Wij zorgen voor de omlijsting en de gasten en jij hoeft enkel ja te zeggen!

Festivals & feesten

Het Middengaarde terrein is de plek voor kleine, grote en hele grote feesten. Een intieme verjaardag tot een groot festival met een paar duizend bezoekers. Graag gaan we om de tafel om jouw wensen te horen en te verwezenlijken.