Onze eigen locaties:

Nieuwegein - de Middengaarde

Aan de buitenkant van Nieuwegein ligt ons prachtige landgoed “De Middengaarde”. Op dit terrein hebben wij een prachtig gebied ingericht om heerlijk te kunnen lasergamen. Er zijn Tunnels, een doolhof, verstop plekken en enorm veel ruimte aanwezig waardoor ook grote groepen tegen elkaar kunnen spelen. Erg veel ruimte en verschillende locaties!

Omdat dit terrein ingericht is als buiten sport en spel activiteiten plek zijn hier natuurlijk nog meer mogelijkheden te realiseren qua vermaak. Het is zelfs mogelijk om tegen een meerprijs door ons de horeca te laten verzorgen of een hapje eten te serveren door onze huis chef kok. Hier kan je meer over lezen door hier te klikken.

Mooi centraal gelegen in het midden van het land hebben al vele mensen lasergame oorlogen met elkaar betwist. Wij nodigen iedereen die graag wil lasergamen graag uit op ons prachtige landgoed vol met vertier en vermaak.

Door de krachtige moderne geweren is het zelfs mogelijk om ook overdag op een goede manier te spelen. Zelfs de zon kan de pret niet bederven. Hierdoor weten onze bezoekers zeker dat ze een geweldige activiteit zullen gaan meemaken.

Gouda - Goudasfalt

GOUDasfalt ligt op het kruispunt van de Krimpenerwaard, de Hollandsche IJssel en het Goudse IJsselfront. Klik hier om website te bekijken! 

Potentie van de plek
Het buitendijkse terrein biedt een prachtig uitzicht op de Veerstal en molen ‘t Slot aan de ene kant, en op het wijdse groen van de Krimpenerwaard aan de andere kant. Al het moois van Gouda komt hier samen: de historische binnenstad, karakteristiek industrieel erfgoed, de rivier met eb en vloed en het Hollandsche veenweidelandschap. De ruimte, de ligging en de industriële blikvangers zoals de Lange Arm geven het terrein potentie.

Lasergamen op deze locatie

Zoals je ziet op het overzichtsfilmpje leent dit terrein zich uitstekend voor een mooie pot lasergame. Veel mooie verstop plaatsen, veel verschillende posities en veel ruimte. Met tien man of met een grote groep alles is hier mogelijk.  Uiteraard kunnen er oor een meerprijs extra’s worden geboekt. Minimaal 10 personen.

Een kleine sfeer impressie

Lasergamen op een zelf gekozen locatie:

In Nederland is Laserstar.nl 1 van de grote spelers op het gebied van lasergamen op andermans locatie.  Dit maakt ons bijna uniek en al veel partijen hebben graag met ons samen gewerkt.

Want, bedenk jezelf eens hoe leuk het is om te lasergamen met mensen op een plek die jullie zelf uit mogen kiezen. Geen verre reizen, niet uren onderweg maar gewoon een leuk avontuur binnen hand bereik. 

Denk aan een “battle” binnen de muren van jullie eigen kantoor, fabriek, hal of winkel. Of, heb je een grote tuin of park waar je dit zou willen organiseren.  Zolang er stroom in de buurt is kunnen wij zorgen dat alles werkt. (Tegen een meerprijs kan er natuurlijk een aggregaat meegenomen worden!

In ieder geval hebben onze laser geweren een dermate hoge kwaliteit dat de locatie en het licht de werking niet beïnvloeden. Dat is natuurlijk heel belangrijk. Graag willen wij met jullie in contact komen om te kijken op welke unieke locatie we deze keer weer mogen lasergamen.

Dus, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Kleine sfeer impressie andere locaties